Suositut ovat tehokkaita

laplandnews.com

sivusto

Matkailuaiheiset digiartikkelit ovat tänä päivänä äärimmäisen suosittuja. Ihmiset hakevat luotettavaa tietoa matkakohteistaan ympäri maailmaa. 

Artikkelit puhuttelevat ja niiden kautta on tehokasta vaikuttaa ihmisten ostopäätöksiin. Monet haluavat lukea matkakohteista ennen matkavalintaa tai ennen matkaa. 

Me julkaisemme Lapin matkailuun linkittyviä artikkeleita, videoita ja kuvia osoitteessa  www.laplandnews.com. Sivustossa käy kuhina ja artikkeleitamme luetaan siellä tuhansia kertoja. Markkinoimme sivustoa vahvasti sosiaalisen median ja Googlen kautta.

Meidän tiimiimme kuuluu matkailualan huippujournalisteja, jotka tekevät artikkeleista mielenkiintoisia ja samalla informatiivisia. Teemme oikeaa sisältöä, sinulle tärkeälle kohderyhmälle ja vieläpä kustannustehokkaasti.

Mikäli sinun kohderyhmääsi kuuluu kansainvälisiä tai suomalaisia matkustamisesta kiinnostuneita henkilöitä, on artikkelien toimitus- ja julkaisupalvelumme sinulle erittäin oiva ratkaisu markkinointivälineenä. 

Media_House_LaplandNews_logo_Lapland_Finland

Nerokas

Someboost ja artikkeli

Media_House_LaplandNews_print_Lapland_Finland

Artikkelin valmistus alkaa siitä, että meidän ammattijournalistimme ottaa teihin yhteyttä ja tekee haastattelun pohjalta artikkelin, mikä julkaistaan monikielisillä sivuillamme
www.laplandnews.com

Me teemme teidän kanssanne sovitulle kohderyhmälle some-kampanjoita, joiden kautta artikkelille saadaan lukijoita. Kampanjoiden jälkeen raportoimme teille tuloksista. 

MediaHouse_LaplandNews_Social_Media_Rovaniemi_Lapland_Finland

Digi-artikkelimme ovat suosittuja ja tehokkaita

Digi-artikkeleitamme luetaan Lapin matkailusta kiinnostuneessa kohderyhmässä tuhansia kertoja. Pystymme määrittelemään kenelle artikkelit suunnataan ja milloin. Lisäksi saamme suuren määrän tietoa artikkeleiden lukijoista, kuten sen mistä päin artikkeleita on luettu, kuinka monta kertaa niitä luettu ja minkälainen on ollut lukijaprofiili.

MediaHouse_LaplandNews_nature_Rovaniemi_Lapland_Finland

ARTIKKELIEN HINTALASKURI


Tämän hintalaskurin avulla pystyt testaamaan, kuinka paljon artikkelikampanjat sivustolla www.laplandnews.com maksavat.. Artikkelien hinnat ovat meillä 200 € / artikkeli / kieli. Voit lopuksi lähettää hintalaskurin tiedot meille englannin kielisellä lomakkeella, painamalla NEXT -valikkoa.

ARTIKKELIEN MÄÄRÄ JA KIELET


Voit valita tästä kuinka monta artikkelia haluat meidän julkaisevan sekä sen kuinka monella kielellä haluat artikkelin tehtävän. Kaikki artikkelit julkaistaan vähintään suomeksi ja englanniksi ja lisävaihtoehtoina ovat espanja ja ruotsi.
1
Kuinka monta artikkelia haluat
2
Kielivaihtoehdot; suomi, englanti, espanja, ruotsi

SOMEBOOST


Voit valita tästä, kuinka paljon haluat käyttää rahaa artikkelin kampanjointiin sosiaalisessa mediassa. Ohjeistuksemme on, että kansainvälisiin kampanjoihin kannattaa käyttää rahaa vähintään yhtä paljon, kuin on artikkelin tuotantokustannukset. Paikallisiin kampanjointeihin riittää vähempikin. Kampanjoinnista 80 %:a käytetään todelliseen kampanjointiin sosiaalisessa mediassa ja 20 %::a jää meille kampanjoiden hoitamisen vuoksi ja myös sen vuoksi, että meillä on niin paljon valmiita seuraajia somessa.
25
Kuinka paljon haluat käyttää artikkelin markkinointiin sosiaalisessa mediassa
Yhteensä

LÄHETÄ YHTEYDENOTTOLOMAKE MEILLE

  MediaHouse_LaplandNews_logo_transparent

  Media House LaplandNews on digitaalinen mediatalo, mistä voit hankkia kaikki digitaalisen markkinoinnin työkalut aina nettisivuista, sisällöntuotantoon sekä yleisöön saakka.

  OSOITE

  Koskikatu 49, 96100 Rovaniemi

  TEL

  +358 45 211 8838

  EMAIL

  info@mediahouselaplandnews.com