Ammattitaitoiset

Oletko jo nähnyt tarpeeksi? Tilaa meidät töihin!

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ . VOIMME KESKUSTELLA OIKEISTA RATKAISUISTA JUURI TEILLE! 

Miksi

verkkosivut meiltä?

Helppokäyttöiset, näyttävät ja jokaisella laitetyypillä toimivat verkkosivut ovat nykyään tärkeämmät kuin koskaan. Digitaalinen markkinointi yleistyy ja hyvät verkkosivut toimivat kampanjoiden laskeutumisalustana. Ihmiset etsivät tietoa verkosta ja jos he päätyvät luottamusta herättäville nettisivuille, tämä vauhdittaa heidän ostopäätöksiään. Toisin päin ajateltuna – puutteelliset ja huonosti toimivat verkkosivut voivat toimia hyvinkin karkotteena ostajan näkökulmasta.

Verkkosivujen tekeminen on nykyään helppoa ja ne voi hyvin tehdä itsekin tai laittaa jonkin naapurin sedän ne tekemään – näin voisi helposti luulla. Yhä useammin käy kuitenkin niin, että sivut jäävät suunnitteluasteelle, ne tehdään puolihuolimattomasti tai osaaminen ei sittenkään aivan riitä tyydyttävän lopputuloksen aikaan saamiseksi.

Kun tilaat verkkosivut meiltä, voit nukkua yösi rauhassa, tietäen että ammattitaitoinen henkilökuntamme tekee sivusi toivettesi mukaan, eikä jätä projektia kesken. Teemme sivustot vaikka alusta loppuun saakka, avaimet käteen -periaatteella. 

Olemme täällä asiakkaitamme varten. Täällä pohjoisessa asiakastyytyväisyys on äärimmäisen tärkeä asia ja sen vuoksi voit luottaa siihen, että teemme kaiken mahdollisen, jotta sivuistasi tulisi parhaat mahdolliset.

MediaHouse_LaplandNews_web_design_Lapland_Finland

Tärkeitä kysymyksiä ja vastauksia

Meiltä saat kaiken yhdeltä toimijalta!

Mikäli sinulla on valmis, laadukas sisältö sivustolle (teksti, kuvat ja mahdolliset videot), verkkosivujen tekeminen on yksinkertaista. Usein sisältö vaatii kuitenkin kehittämistä tai se pitää luoda aivan alusta saakka. Meiltä saat kaiken sisällön sivustollesi. Voimme luoda tekstit, ottaa uudet kuvat, kuvata ja editoida videot, käsitellä äänet ja myös ottaa ja editoida mahdolliseen verkkokauppaasi tuotekuvat. Kaikki yhdeltä toimijalta!

Me rakennamme nettisivut asiakkaan toiveiden mukaisesti. On aika vähän asioita, mitä emme voi sivuilla toteuttaa.

Yleensä sivut rakentuvat 5-8:sta alasivusta, lomakkeista, kuvagallerioista, videoista sekä niiden eri kielivaihtoehdoista. Lisäksi nykysivuille tehdään usein varausjärjestelmiä, sosiaalisen median integrointeja, blogeja, kalenterinäkymiä sekä chat-palvelut. 

Meidän sivut ovat aina hakukoneystävälliset ja hakukoneoptimointi kuuluu aina palveluihimme, sillä hakukonenäkyvyys on vain niin älyttömän tärkeä asia tänäpäivänä. Myös kävijäanalytiikka sekä sivujen toimiminen tietokoneiden lisäksi myös tabletilla ja älypuhelimella ovat palveluissamme itsestäänselvyyksiä. 

Verkkosivut voidaan rakentaa siten, että asiakas ottaa niiden hallinnan ja ylläpidon käyttöön sen jälkeen, kun sivut on saatu auki ja toimimaan. Me voimme myös hoitaa jatkossa sivujen ylläpidon, mikäli asiakas haluaa mieluummin keskittyä omaan ydinliiketoimintaansa. 

Verkkosivujen toteuttaminen on aina projekti, mikä alkaa määrittelypalaverilla. Ensiksi on keskusteltava siitä, ketä varten sivustoja tehdään ja mitä ominaisuuksia niille olisi syytä valita. Tämän vuoksi paras tapa edetä asiassa olisi soittaa meille tai laittaa yhteydenottopyyntö tämän lomakkeen kautta. 

Toteutamme laatua ja viemme projektin loppuun saakka

Tilaa meidät tekemään uudet verkkosivut yrityksellesi tai organisaatiollesi jo tänään. Ota meihin yhteyttä ja voimme sopia määrittelypalaverin, missä käymme läpi tarpeenne. Voimme myös kertoa teille mielipiteemme siitä, minkälaiset sivuista kannattaisi tehdä, jotta ne palvelisivat tarpeitanne mahdollisimman hyvin. 

Suunnittelemme sivustosi ja teemme aikataulutuksen projektin viemiseksi päätökseen sovittujen välietappien kautta. 

Käytämme sivustojen rakentamiseen WordPress -alustaa.

VERKKOSIVUJEN HINTALASKURI


Tällä hintalaskurilla voit testata, mistä verkkosivujen kustannukset syntyvät ja kuinka paljon suunnitteilla olevat sivut voisivat maksaa. Hintalaskuri pohjautuu meidän tuntihintaan 75,00 € / h. Voit lopuksi lähettää hintalaskurin tiedot meille englannin kielisellä lomakkeella, painamalla NEXT -valikkoa.

AVAUSKULUT


Verkkosivujen aloituskulut ovat 500,00 € sisältäen domainin, hosting-palvelukulut sekä ulkoasun suunnittelun. Lisäksi jokaisen verkkosivun rakentaminen vaatii määrittelypalaverin pidon, mistä perimme 225,00 € + matkat.
1
WordPress teema + Elemontor Pro 2.0 + ulkoasu + domain (tai domain-siirto) + hosting + hallinta
1
Tässä palaverissa suunnittelemme yhdessä verkkosivuprojektin
Pidämmekö palaverin etänä, meidän toimistolla vai teidän luona?
0
Kuinka pitkä matka teiltä on osoitteesseen Koskikatu 49, 96100 Rovaniemi?

VERKKOSIVUJEN TEKSTI- JA KUVASISÄLTÖ

Mikä on lähtötilanne?
1
Kuinka monta sivua nettisivuilla on?

VERKKOSIVUJEN KIELIVAIHTOEHDOT

Kuinka monta kielivaihtoehtoa sivuille tulee?
Kuinka monta kieltä pitää kääntää
1
Kuinka monta sivua nettisivuilla on?

VERKKOSIVUJEN VIDEOSISÄLTÖ

810 € / video
0
Kuinka monta noin 30-240 sekunnin videota haluat meidän tekevän?

BÓKUN TAI FAREHARBOR TUOTEKORTIT?

Haluatko Bókun tai Fareharbor tuotekorttisi myyntiin sivuille?
1
Kuinka monta tuotekorttia sinulla on, mitkä haluaisit myyntiin sivulle?

LISÄOMINAISUUDET


Tästä listasta voit valita lisäominaisuuksia
0
Kuinka monta sähköpostilaatikkoa tarvitsette
Yhteensä

LÄHETÄ YHTEYDENOTTOLOMAKE MEILLE

  MediaHouse_LaplandNews_logo_transparent

  Media House LaplandNews on digitaalinen mediatalo, mistä voit hankkia kaikki digitaalisen markkinoinnin työkalut aina nettisivuista, sisällöntuotantoon sekä yleisöön saakka.

  OSOITE

  Koskikatu 49, 96100 Rovaniemi

  TEL

  +358 45 211 8838

  EMAIL

  info@mediahouselaplandnews.com