Näyttävät ja laadukkaat

Oletko jo nähnyt työn laatumme? Ota meihin yhteyttä.

Videot ovat nykypäivää ja me olemme oiva kumppani, mikäli tahdot näyttäviä videoita järkevään hintaan

Miksi

videotuotanto meiltä?

Sosiaalinen media kehittyy suurella vauhdilla. Videot ovat vääjäämättä syrjäyttämässä tekstin ja kuvan digitaalisessa markkinoinnissa. Videoita voi ottaa lähes kuka vain, mutta vain harva pystyy tekemään niistä näyttäviä, kiinnostavia ja lisäksi viemään kuvausprojektit editointipöydälle ja siitä vielä julkaisuun saakka.

Meidän ammattitaitoinen tiimimme on olemassa sitä varten, että saisimme aikaiseksi asiakkaidemme näköisiä, laadukkaita ja kiinnostavia videoita edullisesti ja vieläpä jaettua niitä ympäri maailman. Me tahdomme, että asiakkaamme menestyy.

Ammattitaitoisen henkilökunnan lisäksi meillä on käytössämme alan huippukalusto. Pystymme toteuttamaan 4K-videota missä päin vain Pohjois-Suomea. 

Tärkeitä kysymyksiä ja vastauksia

Meiltä saat kaiken yhdeltä toimijalta!

Korkealaatuisen videon takana on usein hyvä suunnitelma ja käsikirjoitus. Videon teossa pystyy myös säästämään hyvällä valmistelulla ja etukäteissuunnittelulla. Pohjoisen haastavat sääolosuhteet ja vaihtuvat vuodenajat on myös syytä ottaa huomioon, kun teemme arktista kuvaamista. Meihin on syytä ottaa yhteyttä jo hyvissä ajoin ennen videokuvaamisen aloittamista. Voimme yhdessä viedä ajatusta eteenpäin ja varmistaa, että kaikki asiat otetaan huomioon hyvän videon aikaansaamiseksi. 

Nykypäivänä videomateriaalia on paljon saatavilla ja ihminen törmää videoihin joka päivä – ainakin jos hän käyttää internettiä tai sosiaalista mediaa. On hankala tietää varmasti etukäteen, minkälainen video “räjäyttää pankin”. Sen verran olemme kuitenkin perillä, että mitä enemmän hyvää käyttökelpoista videomateriaalia saadaan kuvaustilanteessa aikaiseksi, sitä varmemmin saadaan aikaiseksi hyvälaatuinen video. Lisäksi on selvää, että mitä tiiviimmässä ajassa saa esittetyä tärkeä asiat videolla, sitä varmemmin ihminen katsoo videon loppuun. Lisäksi videolle on löydettävä aiheesta kiinnostunut kohderyhmä. Näistä asioista meillä on jo paljon kokemusta.

Videon teko on syytä aloittaa suunnittelulla – mitä kuvataan ja kenelle – kuka kuvaa ja milloin – miksi kuvataan ja missä? Näitä kysymyksiä meidän on hyvä miettiä yhdessä, sillä me voimme antaa näihin oman ammattimme näkökulman ja te tiedätte taas oman tarpeenne ja kohderyhmänne. Soittakaa meille tai laittakaa viesti – siitä me pääsemme alkuun.

Videot tuotannosta miljoonalevitykseen

Emme pelkästään tuota ja toteuta videoprojekteja, vaan voit hankkia kauttamme myös yleisön videoillesi. Julkaisemme sosiaalisen median kanavissamme videoita päivittäin, mitkä keräävät parhaillaan miljoonayleisön.

Videoiden julkaisu lähtee aina liikkeelle kohderyhmän valinnasta. Jollakin videolla tavoitellaan suuria massoja ympäri maailman, toisella vaikka vain matkatoimiston työntekijöitä Singaporesta.

Mikäli haluat meidän tekemän videon tai oman nykyisen videosi meille levitykseen, ole meihin yhteydessä. Meillä on somessa jo yli 350 000 seuraajaa ja videoitamme on parhaillaan katsottu yli miljoona kertaa.

MediaHouse_LaplandNews_nature_Rovaniemi_Lapland_Finland
ILMAKUVAUSTA LAADULLA

Inspire 2 kuvauskopteri + Zenmuse x5 kamera

MediaHouse_LaplandNews_jätkänkynttilä_Lumberjack's_candle_Rovaniemi_Lapland_Finland
Play Video

Uusimpia videoitamme

Videoilla herätetään tunteita ja mielenkiintoa

VIDEOTUOTANTOJEN HINTALASKURI


Tällä laskurilla voit testata, mitä videoiden teko meidän tuotantoina kustantavat. Hinnoissa on huomioitu videoiden editointiaika, valmistelut ja kuvaus, eli kyseessä on siis valmiin videon hintalaskuri. Videoiden tuotantohinta on meillä 75,99 € / tunti, mihin yös laskurin hinnoittelu perustuu. Voit lopuksi lähettää hintalaskurin tiedot meille englannin kielisellä lomakkeella, painamalla NEXT -valikkoa.

PERUSTIEDOT VIDEOSTA

2
Kuinka kauan arvioidaan kuvauksien kestävän valmisteluineen tunteina (min. 2 tuntia)

KUVAUSPAIKAN ETÄISYYS STUDIOLTAMME ROVANIEMELTÄ

1
Kuvauspaikan etäisyys yhteen suuntaan osoitteesta Koskikatu 49, 96100 Rovaniemi

KUINKA MONTA ULKOPUOLISTA NÄYTTELIJÄÄ TARVITAAN?

0
Kuinka monta näyttelijää videoon tarvitaan
2
Valitse sama kuvausten kesto kuin aikaisemminkin
Yhteensä

LÄHETÄ YHTEYDENOTTOLOMAKE MEILLE

  MediaHouse_LaplandNews_logo_transparent

  Media House LaplandNews on digitaalinen mediatalo, mistä voit hankkia kaikki digitaalisen markkinoinnin työkalut aina nettisivuista, sisällöntuotantoon sekä yleisöön saakka.

  OSOITE

  Koskikatu 49, 96100 Rovaniemi

  TEL

  +358 45 211 8838

  EMAIL

  info@mediahouselaplandnews.com